Bloemen

Naast het uitgebreide assortiment van vaste planten, heesters, klimplanten en haagplanten, vindt u bij Kwekerij Brandenburg kleurrijke en sterke bloemen. Kwekerij Brandenburg is gespecialiseerd in het kweken van rozen. U kunt langskomen in onze kwekerij, om de meer dan 125 verschillende soorten rozen te komen bewonderen. Vind hier rozen met één of meerdere bloemen, allen met een mooie natuurlijke uitstraling. De verschillende bloemen zijn voorzien van foto-label en beschrijving, maar wenst u meer informatie? Dan helpen onze hoveniers u graag verder. Voor keuze uit veelzijdige, kleurrijke en sterke bloemen verwelkomen we u graag in Baflo.

Rozen

Ieder voor- en najaar bieden wij meer dan 125 soorten rozen aan. Veel historische-, Engelse-, nostalgische- en klimrozen. Alle rozen worden geleverd in een pot en zijn voorzien van een 'soortecht' foto-label en een beschrijving van de roos. Soorten die niet op voorraad zijn, bestellen wij graag voor u!

Grote partijen rozen leveren wij in de maanden november tot en met april met een zeer aantrekkelijke korting.

Klik hier voor ons assortiment!

Enkele voorbeelden van onze rozen:

Openingstijden

Van 1 maart tot 1 juli:
maandag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur
vrijdag en zaterdag van
9.00 tot 17.00 uur

Van 1 juli tot 1 december:
vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Nieuws

Bekijk ons assortiment vaste planten voor 2015!

Keuze uit ruim 600 soorten vaste planten en 125 soorten rozen. Daarnaast verkopen we vele heesters, coniferen, haagplanten, klimplanten, bomen en fruitbomen.